
Pilav
Ingrediënten
- 2 grote kipfilets, in stukjes
- 1 rode paprika, in stukjes
- 1 literblik perziken op siroop, in stukjes
- 4 uien, in stukjes
- 1 pak rijst
- ketjap manis
- sambal oelek
- blik tomatenblokjes of een tomaten, in kleine stukjes gesneden
- olijfolie
Bereidingswijze
Kook de rijst gaar.
Bak de stukjes kip in olijfolie gaar in een grote hapjespan of braadpan. Voeg de uien toe, een scheut ketjap manis, een theelepel sambal oelek en laat het geheel even sudderen. Voeg de paprika en de tomaat toe en laat even meesudderen.
Voeg de siroop toe en breng het geheel aan de kook. Haal van het vuur en roer de perzikstukjes erdoor.
Serveer de rijst apart.
Bak de stukjes kip in olijfolie gaar in een grote hapjespan of braadpan. Voeg de uien toe, een scheut ketjap manis, een theelepel sambal oelek en laat het geheel even sudderen. Voeg de paprika en de tomaat toe en laat even meesudderen.
Voeg de siroop toe en breng het geheel aan de kook. Haal van het vuur en roer de perzikstukjes erdoor.
Serveer de rijst apart.
Maak jouw eigen website met JouwWeb